vanaf vrijdagmiddag 13 januari t.e.m. maandagavond 20 februari 2023
Zeebaars – ceviche – buffelmozzarella – Marokkaanse salade - venkel
•••
Zeeschol – risotto – mossel – pastinaak – aardpeer **
•••
Gelakte kalfszwezerik – traag gegaard buikspek – zilverui – bloemkool – bulgur ***
•••
Parelhoenfilet – kroketje van de bil – spitskool – gekonfijte aardappel - schorseneer
•••
Brownie – passievrucht – vanille – ganache - praliné
Of
Geselecteerde kazen ‘Inge Schoonvliet’ (+ 7,00 €)
Het restaurant is uitzonderlijk geopend op dinsdagavond 14 februari (Valentijn) en zal uitzonderlijk gesloten zijn zondagavond 19 februari 2023.
••••••••••
vanaf vrijdagmiddag 24 februari t.e.m. zondagmiddag 2 april 2023
Gerookte Oosterschelde paling – aardappelsalsa –
Granny Smith – zure room – komkommer – koriander
•••
Skrei op vel gebakken – gebrande prei – fregola sarda – Vichysoisse **
•••
Roodbaars – paëlla – schelpjes – groene curry – bouillabaissejus ***
•••
Presa Iberico – kroketje van risotto en chorizo – BBQ mayo – wortel – zoete aardappel
•••
Ananas – witte chocolade – yoghurt – pistache
Of
Geselecteerde kazen ‘Inge Schoonvliet’ (+ 7,00 €)
3-gangen € 48,00 (niet verkrijgbaar op zaterdag) aangepaste wijnen € 24,00 (BOB wijnen € 13,00)
4-gangen (3-gangen + **) € 62,00 aangepaste wijnen € 30,00 (BOB wijnen € 16,00)
5-gangen (3-gangen +** en ***) € 75,00 aangepaste wijnen € 35,00 (BOB wijnen € 18,00)
(Aangepaste wijnen t.e.m. het hoofdgerecht)
Op zaterdagavond is er helaas geen mogelijkheid tot à la carte, eveneens vragen wij u het menu te opteren vanaf vijf personen.
Reservatie kan online via deze link of telefonisch op 03 296 02 02.
Openingsuren
Open van vrijdag t.e.m. maandag m.u.v. zaterdagmiddag
‘s middags van 12.00 tot 13.30 uur
’s avonds van 18.30 tot 21.00 uur
Gesloten op dinsdag-woensdag-donderdag