15 april – 30 mei 2022
Combinatie van ‘Bio’ zalm Gravad lax en tartaar – avocado –
kikkererwt – aardappel – zure room
(suppl. Royal Belgian Caviar 5g 12 €)
•••
Zeeschol – lamsoor – fregola sarda – **
tom kha kai – asperges en hun jus
•••
Gebakken kalfszwezerik – witte pens – bulgur – bloemkoolstructuren ***
•••
Parelhoenfilet – asperges – tuinbonen – erwten –
gekonfijte aardappel – hazelnoot- lookmayo
•••
Praliné – koffie – mascarpone - ganache
Of
Geselecteerde kazen ‘Inge Schoonvliet’ (+ 7,00 €)
••••••••••
3 juni – 24 juli 2022
Krabsalsa – gemarineerde tomaatjes – rammenas – rode biet - zuurdesemtoast
•••
Fielt van sébaste – paëlla – mosseltjes – schelpjes **
gepofte tomaat en aubergine – bouillabaissejus
•••
Tarbot – broccoli – venkel – griekse pasta – vichyssoise ***
•••
Kalfsrug – spitskool – patatas bravas – courgettetaartje – jus met bonenkruid
•••
Aardbei – basilicum – witte chocolade – amandel - violet
Of
Geselecteerde kazen ‘Inge Schoonvliet’ (+ 7,00 €)
3-gangen € 45,00 (niet verkrijgbaar op zaterdag) aangepaste wijnen € 22,00 (BOB wijnen € 11,00)
4-gangen (3-gangen + **) € 58,00 aangepaste wijnen € 27,00 (BOB wijnen € 14,00)
5-gangen (3-gangen +** en ***) € 69,00 aangepaste wijnen € 32,00 (BOB wijnen € 16,00)
(Aangepaste wijnen t.e.m. het hoofdgerecht)
Op zaterdagavond is er helaas geen mogelijkheid tot à la carte, eveneens vragen wij u het menu te opteren vanaf vijf personen.
Reservatie kan online via deze link of telefonisch op 03 296 02 02.
Openingsuren
Open van vrijdag t.e.m. maandag m.u.v. zaterdagmiddag
‘s middags van 12.00 tot 13.30 uur
’s avonds van 18.30 tot 21.00 uur
Gesloten op dinsdag-woensdag-donderdag