Nieuwe Baan 88 B

9111 Belsele

T 03 296 02 02

info@lecirque.be

Openingsuren

Open van vrijdag t.e.m. maandag m.u.v. zaterdagmiddag

‘s middags van 12.00 tot 13.30 uur

’s avonds van 18.30 tot 21.00 uur

 

Gesloten op dinsdag-woensdag-donderdag

Menu Le Cirque
Menu Le Cirque 11 november – 19 december Huisgemaakte wildpastei – flan van ganzenlever – rode biet – Doyenne peer ••• Roodbaarsfilet – fregola sarda – venkel – groene curry – Bouillabaissejus ** ••• Handgedoken coquille – bloedworst – risotto – akkerpaddenstoelen – aardpeer *** ••• Hertenkalf – knolselder – witte kool – spek – kweepeer – pomme dauphine ••• Speculaas – mandarijn – praliné – koffiecrèmeux Of Geselecteerde kazen ‘Inge Schoonvliet’ (+ 7,00 €) 3-gangen € 48,00 (niet verkrijgbaar op zaterdag) aangepaste wijnen € 24,00 (BOB wijnen € 13,00) 4-gangen (3-gangen + **) € 62,00 aangepaste wijnen € 30,00 (BOB wijnen € 16,00) 5-gangen (3-gangen +** en ***) € 75,00 aangepaste wijnen € 35,00 (BOB wijnen € 18,00) (Aangepaste wijnen t.e.m. het hoofdgerecht) Op zaterdagavond is er helaas geen mogelijkheid tot à la carte, eveneens vragen wij u het menu te opteren vanaf vijf personen. Reservatie kan online via deze link of telefonisch op 03 296 02 02.
Menu Le Cirque
Menu Le Cirque 11 november – 19 december Huisgemaakte wildpastei – flan van ganzenlever – rode biet – Doyenne peer ••• Roodbaarsfilet – fregola sarda – venkel – groene curry – Bouillabaissejus ** ••• Handgedoken coquille – bloedworst – risotto – akkerpaddenstoelen – aardpeer *** ••• Hertenkalf – knolselder – witte kool – spek – kweepeer – pomme dauphine ••• Speculaas – mandarijn – praliné – koffiecrèmeux Of Geselecteerde kazen ‘Inge Schoonvliet’ (+ 7,00 €) 3-gangen € 48,00 (niet verkrijgbaar op zaterdag) aangepaste wijnen € 24,00 (BOB wijnen € 13,00) 4-gangen (3-gangen + **) € 62,00 aangepaste wijnen € 30,00 (BOB wijnen € 16,00) 5-gangen (3-gangen +** en ***) € 75,00 aangepaste wijnen € 35,00 (BOB wijnen € 18,00) (Aangepaste wijnen t.e.m. het hoofdgerecht) Op zaterdagavond is er helaas geen mogelijkheid tot à la carte, eveneens vragen wij u het menu te opteren vanaf vijf personen. Reservatie kan online via deze link of telefonisch op 03 296 02 02.
Menu Le Cirque
Menu Le Cirque 11 november – 19 december Huisgemaakte wildpastei – flan van ganzenlever – rode biet – Doyenne peer ••• Roodbaarsfilet – fregola sarda – venkel – groene curry – Bouillabaissejus ** ••• Handgedoken coquille – bloedworst – risotto – akkerpaddenstoelen – aardpeer *** ••• Hertenkalf – knolselder – witte kool – spek – kweepeer – pomme dauphine ••• Speculaas – mandarijn – praliné – koffiecrèmeux Of Geselecteerde kazen ‘Inge Schoonvliet’ (+ 7,00 €) 3-gangen € 48,00 (niet verkrijgbaar op zaterdag) aangepaste wijnen € 24,00 (BOB wijnen € 13,00) 4-gangen (3-gangen + **) € 62,00 aangepaste wijnen € 30,00 (BOB wijnen € 16,00) 5-gangen (3-gangen +** en ***) € 75,00 aangepaste wijnen € 35,00 (BOB wijnen € 18,00) (Aangepaste wijnen t.e.m. het hoofdgerecht) Op zaterdagavond is er helaas geen mogelijkheid tot à la carte, eveneens vragen wij u het menu te opteren vanaf vijf personen. Reservatie kan online via deze link of telefonisch op 03 296 02 02.
Menu Le Cirque
Menu Le Cirque 11 november – 19 december Huisgemaakte wildpastei – flan van ganzenlever – rode biet – Doyenne peer ••• Roodbaarsfilet – fregola sarda – venkel – groene curry – Bouillabaissejus ** ••• Handgedoken coquille – bloedworst – risotto – akkerpaddenstoelen – aardpeer *** ••• Hertenkalf – knolselder – witte kool – spek – kweepeer – pomme dauphine ••• Speculaas – mandarijn – praliné – koffiecrèmeux Of Geselecteerde kazen ‘Inge Schoonvliet’ (+ 7,00 €) 3-gangen € 48,00 (niet verkrijgbaar op zaterdag) aangepaste wijnen € 24,00 (BOB wijnen € 13,00) 4-gangen (3-gangen + **) € 62,00 aangepaste wijnen € 30,00 (BOB wijnen € 16,00) 5-gangen (3-gangen +** en ***) € 75,00 aangepaste wijnen € 35,00 (BOB wijnen € 18,00) (Aangepaste wijnen t.e.m. het hoofdgerecht) Op zaterdagavond is er helaas geen mogelijkheid tot à la carte, eveneens vragen wij u het menu te opteren vanaf vijf personen. Reservatie kan online via deze link of telefonisch op 03 296 02 02.